Bine ati venit pe pagina GALIKA pentru Romania

GALIKA este o societate internationala de inginerie si servicii, orientata spre toate tipurile de tehnologii de prelucrare a metalelor si controlul calitatii. In calitatea sa de partener exclusiv pe plan mondial pentru lideri de piata in domeniul utilajelor industriale si tehnicii de masura, GALIKA reprezinta astazi o societete aflata in varful ierarhiei societatilor din domeniul tehnologiilor de fabricatie.

.

Viziunea GALIKA

  1. GALIKA este unul din partenerii cei mai apreciati in domeniul producerii de scule si pentru intreprinderi direct productive in tari ca Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria si Romania. Noi ne consiliem activ clientii in decizia de achizitionare de utilaje industriale, scule, dispozitive, scolarizare si tehnologie.
  2. GALIKA isi specializeaza continuu personalul atat intern cat si extern, noi ne sprijinim angajatii si in specializari particulare in plan privat, fara legatura directa cu domeniul profesional.
  3. GALIKA a dezvoltat o comunicare rapida, activa, constienta si competenta cu clientii sai. Sustinerea clientului nostru sta la baza activitatii noastre comerciale de zi cu zi.
  4. GALIKA in calitate de lider de piata in domeniul comertului cu utilaje industriale solicita si promoveaza leadership-ul. Fiecare angajat preia raspunderi in nume propriu si promoveaza exemplul pozitiv. Noi traim in spirit de echipa si ne sustinem atat organizatia cat si pe fiecare in parte.
  5. Fiecare salariat preia din responsabilitatea intreprinderii si in consecinta participa proportional la succesul acesteia.

Contactează-ne