Despre GALIKA

De peste 20 de ani GALIKA AG, cu sediul central in Elvetia este o societate lider pentru serviciile sale oferite in domeniul vanzarii de scule si utilaje necesare proceselor de productie. Zilnic 200 de colaboratori sunt in contact cu clientul, furnizorul si administratia locala.
Oferim clientilor nostri solutii complexe in domeniul tehnologiei al aplicatiilor, livrarii, montajului si scolarizarii. Suplimentar alaturi de partenerii nostri financiari traditionali, GALIKA sustine finantarea investitiilor planificate.
GALIKA este prezenta pe plan local in tarile fostei Uniuni Sovietice si in Europa Centrala prin vanzari, servicii clienti si aplicatii. Consumabilele si piesele de schimb sunt coordonate central prin intermediul reprezentantei din Austria si sunt puse la dispozitia clientilor prin diferite canale logistice. Comunicam pe pietele pe care suntem activi in limba oficiala a tarii si stam zilnic la dispozitia clientilor nostri prin contact direct.

Personalul nostru este permanent scolarizat atat intern cat si la furnizorii nostri. Inginerii de service GALIKA sunt pregatiti corespunzator sa faca fata unei interventii individuale pentru remedierea problemelor si sunt suplimentar sprijiniti de catre furnizori.

Viziunea GALIKA: GALIKA este partenerul conducator pentru clientii nostri din domeniul tehnologiilor si aplicatiilor pentru utilajele industriale. Noi ne sustinem clientii in tehnologie-calitate-aplicatii- scolarizare si finantare

Contactează-ne